Baile Olanesti

Scris de: Nicoleta

Ultima actualizare: January 24, 2010

Statiunea Baile Olanesti este fara doar si poate una dintre cele mai bine intretinute si mai bine exploatate statiuni balneoclimaterice din Romania. Miracolul muntilor si energia vie a apei fac ca Olanestiul sa fie o statiune binecuvantata, un adevarat izvor de sanatate.

Aspectul ingrijit al statiunii, bazele de tratament, aerul, apa, toate sunt ingrediente de succes care sunt pretuite atat de turistii romani cat si cei straini. Aici, la Baile Olanesti se practica in special turismul balnear unde se pot trata diferite afectiuni si boli. Sursa de sanatate pe care aceste izvoare o asigura e incomensurabila iar, numarul afectiunilor care se pot trata la Baile Olanesti sunt in continua crestere. Remediile sunt diverse si tratarea afectiunilor se face atat sub forma de bai, cat si sub formade inhalatii cu apa minerala, aerosoli, irigatii cu apa minerala. Apele sulfuroase, clorurate, bromurate, iodurate, calcice, magneziene, sodice pot trata o lista lunga de afectiuni iar, dintre aceastea enumar doar cateva: bolile hepatice si biliare, unele alergii, bolile digestive, afectiuni pulmonare si ginecologice.

Aceasta natura miraculoasa timpul reuseste intotdeauna sa ne surpinda iar, aceasta statiune e oaza de liniste si sanatate iar, atata timp cat omul are nevoie de ele pentru a supravietui, statiunea va fi nemurituoare.

Informatii utile

  • Baile Olanesti sunt situate in localitatea Olanesti, judetul Valcea.

Distante

  • Targu Jiu – 71 km – Horezu – 53 km – Olanesti (total ~124 km)
  • Sibiu – 96 km – Ramnicu Valcea – 17 km – Olanesti (total ~113 km)
  • Craiova – 72 km – Dragasani – 54 km – Ramnicu Valcea – 17 km – Olanesti (total ~ 143 km)
  • Bucuresti – 170 km – Ramnicu Valcea – 17 km – Olanesti (total ~187 km)

In continuare puteti citi:

Voteaza aceasta locatie
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nici un vot)
Loading ... Loading ...

Etichete: ,


Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat ca sa poti comenta.